Breeze.Upp

Filters

  1. Prijs
Producten 1-12 van
Sorteer op:
Configureerbaar

Breeze.Upp Zit- en aankleedplatform zonder rugleuning

739,- excl. BTW

Configureerbaar

Breeze.Upp Zit- en aankleedplatform met rugleuning

979,- excl. BTW

Configureerbaar

Breeze.Upp Stapelbare tafel

Vanaf 289,- excl. BTW

Configureerbaar

LiNUS Kast garage

Vanaf 1779,- excl. BTW

Breeze.Upp Kleur veranderende lamp

569,- excl. BTW

Breeze.Upp Zitcirkel tapijt – 4 stuks

129,- excl. BTW

Breeze.Upp Gigantisch tapijtplein

699,- excl. BTW

Breeze.Upp Tapijt rond

409,- excl. BTW

Breeze.Upp Halfrond tapijt

309,- excl. BTW

Breeze.Upp Meubel Garage

2229,- excl. BTW

Breeze.Upp Info Element

729,- excl. BTW

Breeze.Upp Zitkast

729,- excl. BTW

Breeze.Upp ruimteconcept

Vol trots presenteren wij de Breeze.Upp lijn van het merk Haba Pro. De Breeze.Upp lijn is werkelijk een uniek ruimteconcept speciaal gericht voor kinderdagverblijven. Het ruimteconcept is namelijk volledig afgestemd op de behoeften van kinderen en de pedagogisch medewerkers. De Breeze.Upp collectie biedt aanpasbare meubels, licht- en geluidsisolerende oplossingen en alles wat slimme kinderdagverblijf ruimtes nodig hebben.

Flexibele inrichting

De meubels maken de ruimtes van het kinderdagverblijf flexibel en multifunctioneel, zodat op elk moment kan worden ingespeeld op individuele behoeften. Kinderen hebben voldoende ruimte om te ontwikkelen, spelen en te ravotten. Ze kunnen zich tussendoor ook terugtrekken en tot rust komen. Hetzelfde geldt voor pedagogisch medewerkers. Het Breeze.upp ruimteconcept van HABA Pro biedt hen niet alleen ruimte voor ontspannen werken met kinderen, maar ook voor organisatorische taken. Alle meubels kunnen met slechts een paar handelingen worden omgebouwd, zodat de ruimte zich aanpast aan het werk van de medewerkers en niet andersom. Net als de kinderen hebben pedagogisch medewerkers mogelijkheden om zich terug te trekken, energie op te doen en te rusten. Dit waarborgt hun fysieke en mentale gezondheid.

Combinatie van design, functionaliteit en speelwaarde

De producten van het Breeze.Upp ruimteconcept moeten het dagelijks leven van kinderen en pedagogisch personeel verrijken en vergemakkelijken. Het is daarom belangrijk dat design, functionaliteit en speelwaarde hand in hand gaan. In een kinderdagverblijf maken meubels elke dag veel mee. Om deze reden zijn ze gemaakt van bijzonder robuuste materialen. De oppervlakken hebben actuele, prikkelarme kleuren die bijna in elke omgeving passen en vanwege hun structuur ook gemakkelijk te reinigen zijn. Bij de ontwikkeling van het meubilair werd ook gelet op eenvoudige bediening. Zo werd bijvoorbeeld bij de krukken en tafels veel waarde gehecht aan een laag gewicht, zodat ze zonder problemen door zowel kinderen als leidsters kunnen worden verplaatst. Dit voorkomt rugproblemen op lange termijn en draagt ​​dus aanzienlijk bij aan het behoud van de gezondheid.

Rustige kleuren

Kinderdagverblijven zijn plaatsen van spelen, vreugde en leren. Er gebeurt elke dag veel en de kinderen worden blootgesteld aan veel prikkels. Om deze reden zijn de kleuren van het Breeze.Upp ruimteconcept bewust rustig en gedempt gehouden. Op deze manier brengen de meubels rust in de ruimte en voorkomen ze overstimulatie van de kinderen. Hetzelfde geldt voor het pedagogisch personeel. Te veel felle kleuren kunnen op de lange termijn overweldigend zijn als je lang in zo’n ruimte blijft. Hoofdpijn en concentratieproblemen kunnen het gevolg zijn. Daarom is er bewust gekozen voor rustige en lichte kleuren.

HABA Pro

Het Breeze.Upp ruimteconcept is een serie van het merk HABA Pro. Dit Duitse merk is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige producten voor kinderdagverblijven en scholen. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis van het ontwikkelen van innovatieve en duurzame producten die de ontwikkeling van kinderen stimuleren en tegelijkertijd de werklast van pedagogisch medewerkers verlichten.

Naast het leveren van hoogwaardige producten, zet HABA Pro zich ook in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het bedrijf streeft ernaar om hun productieprocessen zo duurzaam mogelijk te maken en werkt samen met partners die dezelfde waarden delen.