Over ons

Sinds 1993 de specialist

Al sinds 1993 zijn wij dé specialist in het inrichten van kinderdagverblijven en basisscholen. Met 30 jaar ervaring weten we als geen ander hoe we van jouw ruimte een veilige en leerrijke omgeving kunnen maken. Ons doel is om een omgeving te creëren die aansluit bij de behoeften van zowel kinderen als medewerkers. Van kleurrijke stoelen tot slimme opbergoplossingen, wij hebben alles in huis om jouw ruimte om te toveren tot een waar feestje. Laat ons je inspireren en adviseren over een inrichting die jarenlang meegaat en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Ons doel

Bij Plutar hebben we het doel om kinderogen te laten stralen. We vinden het belangrijk dat kinderen in een veilige omgeving kunnen spelen, leren en ontwikkelen. We geloven dat door de juiste meubels we een verschil kunnen maken in de ontwikkeling en het welzijn van kinderen.

Vertrouwde samenwerking met HABA

Al sinds het begin van Plutar hebben we een exclusieve samenwerking met de gerenommeerde Duitse leverancier HABA. HABA staat bekend om hun ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid. We zijn er trots op dat al ons meubilair voldoet aan de Nederlandse eisen op het gebied van veiligheid en functionaliteit. Dankzij onze nauwe samenwerking met HABA kunnen we innovatieve en betrouwbare oplossingen bieden die perfect passen bij de behoeften van kinderdagverblijven en basisscholen.