Neem contact op

Neem contact met ons op

Heb je vragen? Wij staan klaar om je te helpen! Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnenkort contact met je op. Als je liever wilt mailen of bellen, kun je ons bereiken via info@plutar.nl of telefonisch op 033 285 48 34.

Veelgestelde vragen

Sommige vragen krijgen we vaker. Hier hebben we ze allemaal verzameld zodat je ze makkelijk terug kunt vinden. Heb je verder nog een vraag? Neem hierboven contact met ons op!

 1. Wat is de levertijd?

  Al onze producten worden op bestelling gemaakt. De levertijd kan soms per product verschillen. Wil je vooraf weten wat de verwachte levertijd is? Neem dan contact met ons op.

 2. Geven jullie garantie op de producten?

  Ja, we zijn trots op de goede kwaliteit van onze meubels en daarom kunnen we een unieke garantietermijn bieden van 5 tot 10 jaar op onze houten meubels. Voor specifieke informatie over de garantietermijn van jouw product, raden we je aan om de productpagina te bekijken.

 3. Geven jullie inrichtingsadvies op loactie?

  Ja, een inrichtingsadvies kun je vrijblijvend en kosteloos via hier inboeken.

 4. Bieden jullie montage aan?

  Ja, wij bieden montage- en installatiediensten aan voor de producten die wij leveren. Onze professionele en ervaren monteurs kunnen de meubels voor je monteren en installeren op de gewenste locatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de kosten en beschikbaarheid van onze montagediensten. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de omvang van de bestelling en de reisafstand.

 5. Kan ik eerst een offerte ontvangen?

  Ja, bij Plutar begrijpen we dat het belangrijk is om een duidelijk overzicht van de kosten te hebben voordat je een beslissing neemt. We bieden daarom ook de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. We staan klaar om je te helpen en te voorzien van een gedetailleerde offerte die past bij jouw specifieke inrichtings wensen. Neem gerust contact met ons op om een offerte te ontvangen.

 6. Is het mogelijk om eerst kleurstalen te ontvangen?

  Ja, het is zeker mogelijk om kleurstalen te ontvangen. Neem gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden om kleurstalen te ontvangen.