Ontdek onze LiNUS kasten

Vanaf nu zullen wij regelmatig een actuele blog schrijven waarin we inzoomen op een product uit onze top 10 mooiste en bestverkochte producten. Daarmee hopen we je extra goed te kunnen informeren over onze producten zodat je de beste keuzes kan maken als het gaat om de inrichting van jouw basisschool. Deze maand starten we met ons nieuwe kastenprogramma LiNUS.

Kleurrijke omgeving

Als het gaat om de inrichting van een basisschool, dan zijn kasten een onmisbaar onderdeel. Ons nieuwe kastenprogramma LiNUS geeft een vriendelijke uitstraling en kan zorgen voor een kleurrijke omgeving. Bovendien zijn de kasten van duurzame kwaliteit en bevatten mooi gevormde en roestvrijstalen handgrepen om verwondingen door uitstekende delen te voorkomen. Ook zijn de kasten in diverse modellen verkrijgbaar en kunnen ze goed gecombineerd worden in de inrichting van een basisschool. Daarnaast kunnen de kasten makkelijk en geruisloos verschoven worden door de flexibele wielen. Ook zijn de wielen gemakkelijk te bedienen door de vastzetrem.

Veiligheid is belangrijk

Bij de inrichting van een basisschool gaat het natuurlijk om het creƫren van een leuke en gezellige ruimte maar vooral veiligheid is erg belangrijk. De kasten uit ons LiNUS programma hebben bijvoorbeeld een stevige schroefverbinding met de bodemplaat wat zorgt voor stabiliteit en stevigheid. Daarnaast kun je de grote kasten vast monteren aan de wand waardoor ze niet kunnen omvallen. Tevens zijn de oppervlaktes van de kasten uitgevoerd met milieuvriendelijke lak op waterbasis. Daarnaast zijn ze moeilijk ontvlambaar en vallen ze in de klasse B1 van brandveiligheid. Bij de inrichting van een basisschool is het belangrijk om de ruimtes zo goed mogelijk te benutten. Kortom, de kasten zijn een belangrijk onderdeel van de inrichting. Met als doel dat de opbergruimte ruim voldoende moet zijn en de meubels daarnaast een prachtige uitstraling hebben. Al met al vinden wij het LiNUS programma een prachtige meubellijn voor jouw basisschool. Ben je nieuwsgierig geworden? Klik op deze link om de kasten te bekijken.

Contact

Mocht je wat hulp kunnen gebruiken dan adviseren wij je graag bij de inrichting van je basisschool. Neem vrijblijvend contact met ons op.