kinderopvang meubels

Kinderopvangmeubels Grow.upp

De kinderopvangmeubels van het Grow.upp-concept zijn gebaseerd op het thema natuur. Het is het gericht op de ontwikkeling van jonge kinderen in de leeftijd van 0-6 jaar. Het meubilair heeft een levendige vormgeving die aansluit op de beleving van deze kinderen. Door de combinatie van natuurlijke kleuren zorgt het voor de perfecte balans in de inrichting. Zo ondersteunt het kinderen om de natuur te ontdekken.

Ruimteconcept met mogelijkheden

Grow.upp is een ruimteconcept voor meubels in kinderopvang met veel mogelijkheden. Dat komt vooral doordat de meubels een uitgewerkte structuur en afgeronde hoeken hebben. Daardoor worden er steeds weer nieuwe dingen ontdekt en geleerd. De kinderopvang meubels kunnen langs de muur of vrij in de ruimte staan. Je kunt bijvoorbeeld fysieke afscheidingen maken waarbij de ruimte goed toegankelijk blijft. Bovendien zijn de meubels voorzien van avontuurlijke doorgangen, geheime kruiphoekjes en gezellige rustplaatsen. Bekijk deze video om een voorbeeld te zien van het ruimteconcept. 

Mooie kleuren en gezellig

We weten dat kleuren de waarneming en het humeur van kinderen beïnvloeden. Daarom houdt het kleurenconcept van de Grow.upp meubels rekening met de verschillende kleurwaarneming van de kinderen. De meubels voor de allerkleinste in de kinderopvang krijgen bijvoorbeeld zachte kleuren met weinig contrast. De kleurimpulsen komen daarom alleen terug in spelmateriaal, tapijten en stoffen. De kinderopvang meubels voor de oudere kinderen vallen op door de mooie kleurcontrasten. Hiermee krijgt de ruimte een gezellige uitstraling. 

Voor kinderopvang en basisschool

Grow.upp is geschikt voor de kinderopvang en kleuters van de basisschool. Het is immers gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en niet alleen op trends of persoonlijke voorkeur. Centraal staat de concrete behoefte van kinderen.  Daarom geven de kinderopvang meubels invulling aan flexibele en verplaatsbare tafels en kruiphoekjes, aangevuld met rustplekjes op verrassende plaatsen. Daarmee wordt de Grow.upp ruimte de ideale plek voor spelen en leren. Neem als voorbeeld het Grow.upp speelhuis de boomhut, want dit biedt alles wat kinderen leuk vinden. Ze kunnen klimmen en klauteren of onderduiken op een zacht kussen. 

kinderopvang meubels

Eenvoudig te combineren

Ben je enthousiast geworden dan kun je onze webshop bezoeken om de meubels te bekijken. Per categorie kun je alle producten individueel bekijken. En alle meubels zijn eenvoudig te combineren. Onze producten worden geproduceerd in Duitsland en staan garant voor topkwaliteit, waardoor de meubels lang mee gaan.

Contact

Wil je meer weten of advies over de mogelijkheden in jouw kinderopvang of basisschool? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op, wij geven ook een vrijblijvend inrichtingsadvies. Wij zijn bereikbaar op het nummer 033 285 48 34 of per email via info@plutar.nl.

Ben je nieuwsgierig geworden

Blader eens rustig door onze catalogus en laat je verrassen door de onderscheidende vormgeving en kleuren van het Grow upp concept.