Speellokaal

Filters

  1. Prijs
Producten 1-12 van
Sorteer op:
Configureerbaar

Mount Mini

Vanaf 489,- excl. BTW

Configureerbaar

Mini klimboog

Vanaf 389,- excl. BTW

Configureerbaar

Forminant Gymnastiek kast

Vanaf 2109,- excl. BTW

Evenwichtsblok klein

499,- excl. BTW

Configureerbaar

Mini zadel

Vanaf 519,- excl. BTW

Configureerbaar

Klim-bergpas

Vanaf 949,- excl. BTW

Configureerbaar

Monte Bambini

Vanaf 989,- excl. BTW

Evenwichtsbok

999,- excl. BTW

Configureerbaar

Klimmuur

809,- excl. BTW

Balanceerpad 10-delig

1059,- excl. BTW

Balanceerpad zintuigen 15-delig

1429,- excl. BTW

Evenwichtstrap 5-delig

389,- excl. BTW

Inrichting speellokaal

Een speellokaal is een magische plek waar kinderen hun verbeelding de vrije loop kunnen laten, hun energie kunnen uitleven en waar ze cruciale sociale vaardigheden ontwikkelen. Of je nu een speellokaal voor een basisschool of kinderdagverblijf wilt inrichten, het creëren van een stimulerende omgeving is essentieel.

Kleuren

Een van de eerste stappen in het inrichten van een speellokaal is het kiezen van de juiste kleuren. Kinderen worden sterk beïnvloed door hun omgeving, dus zorg ervoor dat de kleuren in het speellokaal hun verbeelding prikkelen. Denk aan levendige en vrolijke kleuren.

Flexibele Indeling

Een speellokaal moet flexibel zijn en gemakkelijk kunnen worden aangepast aan verschillende activiteiten. Overweeg modulair meubilair dat gemakkelijk verplaatst kan worden. Dit stelt kinderen in staat om de ruimte aan te passen aan hun spel en verbeelding.

Ruimte voor Beweging

Kinderen hebben behoefte aan beweging. Overweeg het toevoegen van een klimmuur, glijbaan of een mini-trampoline. Deze elementen moedigen fysieke activiteit aan en zorgen voor uren speelplezier.

Inrichtingsadvies voor speellokaal

Een goed ingericht speellokaal is niet alleen een plek voor plezier, maar ook voor leren en groeien. Met de juiste kleuren, decoraties, meubilair en speelmaterialen kun je een inspirerende speelruimte creëren waar kinderen hun verbeelding kunnen laten bloeien. Maak gebruik van ons vrijblijvend inrichtingsadvies waarbij één van onze adviseurs samen met je kijkt naar de inrichting van jullie speellokaal.