Huishoek

Filters

  1. Prijs
Producten 1-12 van
Sorteer op:

Food Truck

1299,- excl. BTW

Keukenblok Cleo

1559,- excl. BTW

Veiligheidskeukenblok

449,- excl. BTW

Lara wasmachine

699,- excl. BTW

Lara koelkast

579,- excl. BTW

Lara bakplaat met oven

609,- excl. BTW

Lara gootsteen met vaatwasser

699,- excl. BTW

Lara keukenblok Ecko

1899,- excl. BTW

Lara keukenblok

1119,- excl. BTW

Lara keukenblok Lino

1439,- excl. BTW

Lara fornuis met gootsteen

739,- excl. BTW

Lara hoge kast met koelkast en magnetron

939,- excl. BTW

Huishoek

Kan niet ontbreken in een kinderdagverblijf of kleuterklas. Het is een plek waar kinderen zichzelf en hun sociale vaardigheden kunnen ontwikkelen. De kinderen worden gestimuleerd om samen te spelen, te onderhandelen en taken te verdelen. Daarom is het een absolute must have voor de ruimte.

De inrichting van een stimulerende hoek

De inrichting van een huishoek is een essentieel aspect bij het creëren van een stimulerende omgeving voor kinderen. Hierbij staat het principe “less is more” centraal, waarbij een overzichtelijke hoek met rustige kleuren een ideale basis vormt. Het doel is om een uitnodigende ruimte te creëren waar kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten en hun sociale vaardigheden kunnen ontwikkelen. Het is daarnaast gaaf om in te spelen op actuele thema’s en onderwerpen. Hou hier dus ook rekening bij met de inrichting.

Welk meubilair in de huishoek?

De keuze voor het meubilair in een huishoek is erg breed. Het is goed om eerst te bepalen wat voor hoek je wilt creëren. Ga je voor een keuken-, woonkamer-, slaapkamer- of winkelhoek? Elke soort hoek vergt ook ander meubilair. Mocht je er niet uitkomen, dan kun je ook altijd ons gratis advies op locatie aanvragen.