kinderdagverblijf meubels

Speeltoestellen voor elke leeftijd

Speeltoestellen zorgen ervoor dat de ontdekkingslust wordt opgewekt! Kinderen zijn vaak heel nieuwsgierig. Buitenspelen op school of bij het kinderdagverblijf is voor alle peuters en kleuters dan ook enorm belangrijk en leerzaam.

Speeltoestellen stimuleren de ontwikkeling

Speeltoestellen zorgen er dan ook voor dat kinderen zich tijdens het buitenspelen steeds weer blijven ontwikkelen. Ze ontdekken samen spelen, ontwikkelen hun motoriek en werken onbewust ook nog eens aan lichamelijke fitheid. Kinderen zitten tegenwoordig misschien nog wel eens te makkelijk binnen, maar wij weten dat je ze met uitdagende en leuke speeltoestellen naar buiten krijgt.

Speeltoestellen voor iedereen

Naast dat onze speeltoestellen enorm veilig zijn, zijn deze ook nog eens flexibel. De outdoor speeltuinen kunnen met het Terramo concept op de wensen van alle kinderen worden afgestemd.

Met de individuele onderdelen kunnen de meest uiteenlopende speeltoestellen worden gecreëerd: van een klimboom of piratenschip tot zelfs een ruimteraket. Evenwicht bewaren, klimmen, risico`s nemen en waaghalzerij – dat zijn de uitdagingen van het Mikadodo pad. Nieuwsgierige kinderen ontdekken hier steeds opnieuw eigen wegen.

Veilige speeltoestellen

Als kinderopvang of basisschool ben je niet alleen op zoek naar leuke en educatief materiaal. Je bent vast vooral op zoek naar speeltoestellen die lang mee gaan en daarnaast ook nog eens veilig zijn. Je wilt dan ook niets aan het toeval overlaten. De juiste speeltoestellen zijn hierbij heel belangrijk, want zo voorkomen we ongelukken tijdens het buitenspelen bij de kinderen . Uiteraard zorgen we er bij de productie en installatie voor dat onze speeltoestellen altijd aan de wettelijke veiligheidsvoorschriften voldoen. Al onze speeltoestellen hebben dan ook de NEN EN ISO 9001 certificering.

Onze materialen worden geproduceerd in Duitsland en staan garant voor topkwaliteit, waardoor de speeltoestellen ook nog eens lang mee gaan.

Contact

Wil je meer weten of advies over speeltoestellen op de buiten speelplaats van jouw school of kinderdagverblijf of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op het nummer (0)33 285 48 34 of per e-mail via info@plutar.nl

Wil je meer zien van de buitenspeeltoestelen

Bekijk de mogelijkheden in onze catalogus en laat je verrassen door de vele mogelijkheden.