Inrichtingsadvies

Inrichtingsadvies op maat

Een beetje hulp kan af en toe geen kwaad, nietwaar? Daarom komen we graag bij je langs om je te voorzien van advies op het gebied van de inrichting. Of je nu op zoek bent naar losse meubels of juist een complete inrichting, wij staan voor je klaar om je te helpen de juiste keuzes te maken. Met ons inrichtingsadvies zorgen we ervoor dat de ruimte volledig aansluit bij de wensen en de behoeften van de kinderen en medewerkers.

Je kunt gemakkelijk via de onderstaande knop een afspraak maken voor een inrichtingsadvies op een dag en tijdstip naar keuze.

In 5 stappen naar jouw droominrichting

Stap 1: Afspraak maken

1.

Plan eenvoudig een afspraak in met een van onze inrichting adviseurs via onze online agenda. Zo kun je direct de datum en het tijdstip kiezen dat het beste voor jou uitkomt. Tijdens het maken van de afspraak zullen we je vragen stellen om een beter beeld te krijgen van jullie wensen en behoeften.

Stap 2: Wij komen langs op locatie

2.

Op de afgesproken tijd en datum komen we langs om je te voorzien van een persoonlijk inrichtingsadvies. We maken kennis en nemen de tijd om de huidige ruimte te bekijken en jullie behoeften te bespreken. We laten direct enkele kleuren en producten zien die bij jullie passen.

Stap 3: Ontwerp

3.

We houden van doorpakken, dus je kunt binnen 2 weken een ontwerp van ons verwachten. Bij het maken van ons ontwerp nemen we jullie wensen, idee├źn en budget mee en zetten we onze creativiteit en expertise in om dit om te zetten in een concreet plan. We maken een 3D-tekening, zodat jullie een realistisch beeld krijgen van hoe de ruimte eruit zal zien. Zijn er daarna nog aanpassingen nodig? We voeren deze door totdat alles naar wens is.

Stap 4: Offerte

4.

Zodra jullie het ontwerp hebben goedgekeurd gaan wij aan de slag met het opstellen van een gedetailleerde offerte. Hierin worden alle kosten nauwkeurig vermeld, zodat jullie een volledig beeld krijgen van de investering die nodig is voor de ruimte.

Stap 5: Bestelling en uitlevering

5.

Is de offerte akkoord dan gaan we aan de slag om het meubilair te produceren. Vooraf geven we je een indicatie van de verwachte levertijd. Zodra het meubilair klaar is om uitgeleverd te worden nemen we contact met je op om een leverdag af te spreken. Bij de uitlevering bieden we een vrijblijvende montage service aan waarbij we ervoor zorgen dat alle meubels netjes op hun plek worden gezet en vakkundig worden afgemonteerd. Bovendien nemen we al het afvalmateriaal mee zodat jullie direct kunnen genieten van de nieuw ingerichte ruimte.

Vraag nu een vrijblijvend inrichtingsadvies aan

Ben je geïnteresseerd in een persoonlijk inrichtingsadvies voor jouw ruimte? Boek dan nu direct jouw afspraak in op de gewenste dag en tijdstip. Samen zorgen we voor de perfecte inrichting die bij jouw smaak en stijl past.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

 1. Zijn er ook kosten verbonden aan het inrichtingsadvies?

  Nee, er zitten geen kosten verbonden aan het inrichtingsadvies.

 2. Hoelang duurt het inrichtingsadvies?

  De duur van het inrichtingsadvies is afhankelijk van de grootte van de ruimte en de vraag. Over het algemeen duurt ons bezoek ongeveer 1-1,5 uur. Daarna hebben wij wat tijd nodig om het voorstel uit te werken, dit duurt gemiddeld een week.

 3. Hoeveel tijd zit er tussen het akkoord op de offerte en de levering van de meubels?

  Al onze producten worden op bestelling gemaakt. De levertijd kan per product verschillen. Neem voor een actuele indicatie contact met ons op.

 4. Kan het inrichtingsadvies online plaatsvinden?

  Hoewel we natuurlijk graag bij je op locatie langskomen, is het in de meeste gevallen ook mogelijk om op afstand advies te geven. Hiervoor kun je een e-mail sturen naar info@plutar.nl met daarin de vraag, afmetingen en foto’s van de ruimte.