Inrichting schoolplein

De juiste inrichting van het schoolplein

Buitenspelen op school is voor alle kinderen enorm belangrijk en leerzaam. Kinderen zijn vaak heel nieuwsgierig en zitten boordevol energie. De juiste inrichting van het schoolplein zorgt ervoor dat kinderen heerlijk samen kunnen spelen, leren, rennen en ontdekken. Maar wat is nu eigenlijk een goede inrichting van het schoolplein?

De juiste inrichting van het schoolplein stimuleert de ontwikkeling

De juiste inrichting van het schoolplein zorgt er dan ook voor dat kinderen tijdens het buitenspelen steeds weer nieuwe dingen leren en zich ontwikkelen. Het is belangrijk dat kinderen er leren om samen te spelen en werken aan hun motoriek. Kinderen spelen tegenwoordig vaak binnen, maar met de juiste speeltoestellen op het schoolplein wordt buitenspelen hartstikke interessant. Voor kinderen is het tenslotte heel belangrijk dat zij hun energie kwijt kunnen.

Een veilige inrichting van het schoolplein

Wanneer jouw leerlingen buiten spelen wil je natuurlijk niets aan het toeval overlaten. Je wilt er dan ook vooral zeker van zijn dat de inrichting van het schoolplein veilig is. De juiste speeltoestellen zijn hierbij heel belangrijk, want ongelukken kunnen vaak voorkomen worden door de het gebruik van de juiste materialen. Wij zorgen er dan ook voor dat bij de productie en installatie onze speeltoestellen direct al aan de wettelijke veiligheidsvoorschriften voldoen. Al onze speeltoestellen hebben dan ook de NEN EN ISO 9001 certificering.
Onze materialen worden geproduceerd in Duitsland en staan garant voor goede kwaliteit. Met onze speelmaterialen kies je dan ook voor een duurzame inrichting van het schoolplein.

Een schoolplein voor iedereen

Bij de inrichting van het schoolplein is het belangrijk dat het speelmateriaal geschikt is voor kinderen van alle leeftijden. Onze speeltoestellen voor op het schoolplein zijn dan ook niet alleen veilig, maar ook nog eens flexibel. Dit betekent dat de speeltoestellen op de wensen van alle kinderen worden afgestemd. Dit geldt onder andere voor onze outdoor speeltuinen met het Terramo concept.
Met de individuele onderdelen van dit concept kunnen heel veel verschillende speeltoestellen worden gecreëerd: van een klimboom of piratenschip tot zelfs een raket. Daarnaast zorgt het Mikadodopad ook voor een uitdagend element in de inrichting van het schoolplein. De leerlingen leren met dit speelmateriaal om hun evenwicht te bewaren en te klimmen.

Contact

Wil je meer weten of advies over de inrichting van jouw schoolplein of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op het nummer (0)33 285 48 34 of per e-mail via info@plutar.nl

Catalogus aanvragen

Je kan onze producten natuurlijk online bekijken.
Maar wil je de catalogus echt doorbladeren?