Kindvriendelijke inrichting

Kindvriendelijke inrichting

Voor de kindvriendelijke inrichting van een wachtruimte in een zorginstelling, een basisschool of kinderopvang ben je vaak op zoek naar meubels die lang meegaan. Daarnaast heeft iedere leeftijdsgroep ook nog eens zijn eigen wensen en behoeften. En moet er altijd nagedacht worden of de inrichting past bij de functie van de ruimte. Hier helpen wij je graag bij.

Een uitdagende inrichting

Daarnaast is een uitdagende speelwereld voor kinderen altijd en overal van belang. Kinderen zijn tenslotte de hele dag door spelend aan het ontdekken. Voor zowel de inrichting van basisscholen, kinderopvang en zorginstellingen hebben wij materialen waarbij kinderen zich op een speelse wijze kunnen ontwikkelen. Door de juiste materialen blijft de inrichting de kinderen tenslotte altijd uitdagen!

Voor elke type locatie de juiste inrichting

Bij de inrichting van de ruimten voor een basisschool, kinderopvang en zorginstelling zijn weer andere dingen belangrijk. Zo zijn bij de inrichting van een basisschool of bij een kinderopvang de juiste tafels en stoelen erg belangrijk, zodat de kinderen ergonomisch zitten. Hiermee worden tenslotte rugklachten voorkomen. Voor alle leeftijdsgroepen is bij ons dan ook passend schoolmeubilair te vinden. Voor de inrichting van de wachtkamer in een zorginstelling, zijn juist hygiëne en interactiviteit weer heel belangrijk. Plutar biedt voor elk type locatie de juiste inrichting.

Kindvriendelijk meubilair voor elke inrichting

Vaak is het verstandig om bij een kindvriendelijke inrichting te kiezen voor meubels van hout of van metaal. Kinderen houden van klimmen en klauteren. Houten meubilair is heel stevig, waardoor de meubels ook bij intensief gebruik lang meegaan. Daarnaast draagt het materiaal bij aan de sfeer in de ruimte. Een leuke, kindvriendelijke en stimulerende omgeving zorgt er namelijk voor dat kinderen zich in een vreemde omgeving snel vertrouwd voelen. Dit geldt zowel op school, de kinderopvang als in een zorginstelling.

Een veilige inrichting

Naast stevige meubels is bij een kindvriendelijke inrichting van een zorginstelling, basisschool en een kinderopvang ook de veiligheid van groot belang. Onze producten hebben dan ook de NEN EN ISO 9001 certificering. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat onze meubels veilig zijn. Door het juiste meubilair kunnen tenslotte ongelukken worden voorkomen.

Contact

Wil je meer weten of advies over jouw inrichting of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op het nummer (0)33 285 48 34 of per e-mail via info@plutar.nl