Nieuws, onze laatste updates

Nieuwe website en catalogus

Met veel plezier en creativiteit hebben wij in de afgelopen maanden aan onze vernieuwde website gewerkt. De nieuwe website kan je nog beter helpen bij het vinden van de benodigde producten en diensten. Nieuw op onze website zijn de inspiratie pagina’s. In onze nieuwe catalogus vind je ons assortiment voor 2016 / 2017, neem snel een kijkje want hij staat vol met nieuwe HABA producten. Wij wensen je veel lees- en kijkplezier !

 

Nieuwe catalogus

Werk aan de winkel ! Onze nieuwe catalogus is in voorbereiding en staat vol met nieuwe producten. In het voorjaar is deze beschikbaar.
Je kan de catalogus nu al vast aanvragen, dan sturen wij die op zo gauw deze binnen is.

Catalogus aanvragen

Kindvak 2016

Plutar BV is exposant op het vakevent KindVak voor kinderopvang en jeugdzorg. Dit wordt gehouden van 28 t/m 30 januari 2016 in Den Bosch. Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten.

Kindvak 2016 website

Aanbiedingen

In verband met het uitbrengen van een nieuwe catalogus bieden wij een aantal artikelen met korting aan. Deze zijn terug te vinden in de Plutar catalogus van 2012 – 2013. Neem contact met ons op voor een actueel overzicht.

 

 

Lees verder

Boekenweek actie: gratis de Boekenwei

Wij zijn fan van de boekenweek, want lezen is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Plaats tijdens de Kinderboekenweek van 7 – 18 oktober 2015 een bestelling van minimaal € 2500,– excl. BTW en ontvang gratis de Boekenwei. Vraag naar de actie voorwaarden.

Lees verder