Personeelsruimte

Filters

  1. Prijs
Producten 1-12 van
Sorteer op:
Configureerbaar

Oudersbrievenbus

Vanaf 129,- excl. BTW

Configureerbaar

Wandboekenrek groot

Vanaf 659,- excl. BTW

Configureerbaar

Wandboekenrek klein

Vanaf 269,- excl. BTW

Configureerbaar

LiNUS Kast garage

Vanaf 1779,- excl. BTW

Breeze.Upp Info Element

719,- excl. BTW

Breeze.Upp Zitkast

719,- excl. BTW

Configureerbaar

Breeze.Upp Scheidingswand

939,- excl. BTW

Configureerbaar

Breeze.Upp Uitschuifbare tafel

1329,- excl. BTW

Configureerbaar

Breeze.Upp Verstelbare lerarentafel

Vanaf 1059,- excl. BTW

Hakenlijst met dubbele grote haken

99,- excl. BTW

Boekenrek met 3 vakken

99,- excl. BTW

Trolley

219,- excl. BTW

Inrichting personeelsruimte: Hoe creëer je een productieve en comfortabele werkplek voor jouw medewerkers?

Als werkgever ben je verantwoordelijk voor het creëren van een veilige, gezonde en comfortabele werkomgeving voor je medewerkers. De inrichting van de personeelsruimte is hierbij van groot belang. Het is namelijk dé plek waar je medewerkers kunnen ontspannen, lunchen en overleggen. In dit artikel geven we je tips en adviezen om een ideale personeelsruimte te creëren.

Een goede indeling

Een goede indeling van de personeelsruimte is cruciaal voor een prettige werkomgeving. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is om te bewegen en dat er verschillende hoeken zijn waar medewerkers kunnen zitten. Denk hierbij aan een zithoek, een leestafel, een werktafel en een eethoek. Zorg er daarnaast voor dat er voldoende daglicht binnenkomt en dat er een goed ventilatiesysteem is.

Comfortabele meubels

Zorg ervoor dat de meubels in de personeelsruimte comfortabel zijn. Medewerkers brengen hier immers een groot deel van hun dag door. Kies voor ergonomische stoelen en tafels en zorg voor voldoende kussens en dekens voor een huiselijke sfeer. Kies ook voor meubels die passen bij de stijl van je bedrijf en die gemakkelijk schoon te maken zijn.

Ontspanning

Een ontspannen medewerker is een productieve medewerker. Zorg daarom voor voldoende ontspanningsmogelijkheden in de personeelsruimte. Denk hierbij aan een televisie, tafeltennistafel of dartbord. Maar vergeet niet dat medewerkers ook behoefte hebben aan rustige momenten. Plaats bijvoorbeeld een leestafel of biedt mindfulnesssessies aan.