Nieuwe Plutar catalogus 2020 / 2021 is online

Met veel plezier en creativiteit hebben wij gewerkt aan de nieuwe Plutar catalogus 2020 / 2021. In deze catalogus tref je veel nieuwe producten aan voor de inrichting van de kinderopvang of basisschool.

Kijk eens naar de nieuwe Grow upp speelhuizen! Kindervriendelijke inrichting voor de kinderopvang met een perfecte balans tussen geborgenheid en spannende uitdaging.

Speelhuis

Wat dacht je van het compleet nieuwe kastenprogramma LiNUS. De moderne en eigentijdse uitstraling is een aanwinst voor iedere inrichting voor zowel kinderopvang als basisschool.

Dit is maar een kleine selectie, in bijna iedere productgroep vind je nieuwe producten voor een kindvriendelijk inrichting.

Wij kunnen ons voorstellen dat je wat hulp kunt gebruiken bij het inrichten van jouw kinderopvang of basisschool. Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Vanuit de nieuwe catalogus selecteren wij samen het juiste meubilair voor zitten, chillen, opbergen en speelplezier. Uiteraard met oog voor de gewenste sfeer en uitstraling.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier om de catalogus direct te gaan ontdekken.

Veel kijk- en leesplezier gewenst.