kinderopvang inrichting

Over plutar

Wij zijn specialist voor de wereld van het kind van 0 – 12 jaar. Al meer dan 25 jaar is Plutar de deskundige partner als het gaat om de meubilering en inrichting van kinderopvang, basisscholen en zorginstellingen.

Waarom wij dit doen

Plutar vindt het belangrijk dat jonge kinderen in een veilige omgeving kunnen spelen, leren en ontwikkelen. Wij laten kinderogen stralen.

Hoe we dit bereiken

Plutar is voortdurend op zoek naar duurzame materialen en producten voor de inrichting van een veilige en uitdagende speel – leeromgeving.

Wat we doen

Plutar ontwerpt inrichtingsplannen voor kinderopvang, basisscholen en zorginstellingen, en levert hoogkwalitatieve meubels en speelelementen voor kinderen van 0 -12 jaar.

Wij willen dat onze klanten tevreden zijn

Dit is de reden waarom wij zoveel belang hechten aan de uitzonderlijke kwaliteit van onze producten en diensten. Om hier aan te kunnen voldoen leveren wij producten van het Duitse kwaliteitsmerk HABA. Al meer dan 75 jaar staat HABA bekend om de fabricage van hoog kwalitatief speelgoed en meubilair, wat op een milieuvriendelijke manier wordt gemaakt. Plutar staat garant voor een perfecte service. Wij  helpen jou bij het inrichtingsplan en verzorgen de levering. Indien gewenst verzorgen wij de montage ter plaatse of adviseren je bij zelfplaatsing. Wij zien er op toe dat de garantievoorwaarden, aangeboden door de fabrikant, worden nageleefd.

Ben je benieuwd naar onze oplossingen en mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op, wij nemen de tijd om jou te helpen bij het maken van een inrichtingsplan.