Speeltoestellen kinderdagverblijf

Speeltoestellen voor het kinderdagverblijf

Speeltoestellen zorgen ervoor dat de ontdekkingslust nog meer wordt opgewekt. Kinderen zijn tenslotte vaak heel nieuwsgierig. Buitenspelen bij het kinderdagverblijf is voor alle leeftijden belangrijk en leerzaam. Door de juiste speelmaterialen kunnen zij overdag ook hun energie nog eens kwijt.

Speeltoestellen stimuleren de ontwikkeling

De juiste speeltoestellen voor het kinderdagverblijf zorgen er dan ook voor dat kinderen tijdens het buitenspelen steeds weer nieuwe dingen leren. Kinderen vinden het tenslotte leuk om te klimmen, zich zelfstandig naar boven te werken en natuurlijk naar beneden springen of glijden. Zo ontdekken kinderen hoe het is om samen te spelen. En niet onbelangrijk, ook motorisch ontwikkelen zij zich zo steeds meer.

De volgende producten in ons assortiment zijn hiervoor erg geschikt:

Het voordeel van onze speeltoestellen is dat deze van hout gemaakt zijn. Hierdoor zijn de speeltoestellen niet alleen duurzaam, maar ook nog eens erg stevig, waardoor ze lang mee gaan.

Veilige speeltoestellen

Tijdens het buitenspelen met de kinderen wil je natuurlijk niets aan het toeval overlaten. Je wilt er dan ook vooral zeker van zijn dat de buitenspeelplaats van jouw kinderdagverblijf veilig is. De juiste speeltoestellen zijn hierbij erg belangrijk, want door het gebruik van goede materialen kunnen vaak ongelukken worden voorkomen.

Direct bij de productie en installatie zorgen wij ervoor dat onze speeltoestellen direct al aan de wettelijke veiligheidsvoorschriften voldoen. Zo hebben bieden wij bij onze  speeltoestellen voor kinderdagverblijven valbescherming aan, waardoor zij bijvoorbeeld ook de NEN EN ISO 9001 certificering hebben. Deze valbescherming is niet inclusief en kan bij het speeltoestel worden besteld.

Speeltoestellen voor iedereen

Voor een buitenspeelplaats van een kinderdagverblijf is het naast veiligheid belangrijk dat de speeltoestellen geschikt zijn voor kinderen van diverse leeftijden. Onze speeltoestellen voor het kinderdagverblijf zijn zowel veilig als flexibel. Dor middel van individuele onderdelen kunnen diverse van onze speeltoestellen voor het kinderdagverblijf heel gemakkelijk naar de lengte van de kinderen worden aangepast. Onze outdoor speelmaterialen, zoals de boomhut of het schip zijn vaak al geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Contact

Wil je meer weten over speeltoestellen op de buiten speelplaats van jouw kinderdagverblijf of wil je wat anders weten? Bel of mail ons dan gerust. Je kunt ons bereiken op het nummer (0)33 285 48 34 of per e-mail via info@plutar.nl

Catalogus aanvragen

Je kan onze producten natuurlijk online bekijken.
Wil je toch liever de catalogus echt doorbladeren?