Kinderstoel kinderdagverblijf

Kinderstoelen in een kinderdagverblijf

Kinderstoelen zijn onmisbaar in een kinderdagverblijf. De stoelen van Plutar maken de inrichting van elke ruimte compleet!

Kinderstoelen van hout

Een groot deel van de kinderstoelen voor kinderdagverblijven in ons assortiment bestaan uit hout. Houten meubels zijn tenslotte erg stevig. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat de stoelen ondanks intensief gebruik door de kinderen, lang mee gaan. Daarnaast geeft hout in elke ruimte een warme sfeer. En daarnaast is het ook nog eens geluidsabsorberend. In een ruimte met veel kinderen is dit erg fijn, omdat dit rust creƫert. Wat ervoor zorgt dat het kinderdagverblijf voor de kinderen een aangename plek is om te verblijven.

Stoelen in verschillende hoogtes

Wij hebben niet alleen houten stoelen. Onze kinderstoelen zijn vaak in verschillende zithoogtes verkrijgbaar. Zo hebben wij bijvoorbeeld kinderstoel Kiddo in ons assortiment. Dit type stoel is licht qua gewicht en hierdoor gemakkelijk te verplaatsen. Daarnaast is dit type kinderstoel stapelbaar, waardoor de stoel weinig ruimte inneemt.

Veilig meubilair

Niet alleen het materiaal van de kinderstoelen is belangrijk, ook de veiligheid speelt natuurlijk een grote rol in het kinderdagverblijf. Wij verkopen dan ook alleen meubels met de NEN EN ISO 9001 certificering. Zo ben je er altijd van verzekerd dat onze meubels veilig zijn. Veel van onze kinderstoelen hebben bijvoorbeeld afgeronde hoeken, zodat kinderen zich niet kunnen verwonden.

Het gebruik van een kinderstoel

Een goede en veilige kinderstoel is heel belangrijk bij het voorkomen van ongelukken, maar het gebruik ervan net zo. Daarom geven wij graag alvast een aantal tips:

Contact

Wil je hulp bij het uitzoeken van geschikte kinderstoelen voor jouw kinderdagverblijf of wil je meer weten over een complete inrichting? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op het nummer (0)33 285 48 34 of per e-mail via info@plutar.nl

Catalogus aanvragen

Je kan onze producten natuurlijk online bekijken.
Wil je toch liever de catalogus echt doorbladeren?