inrichting basisschool

De juiste speeltoestellen voor scholen

Spelen op verschillende manieren is op school  voor alle kinderen enorm belangrijk en leerzaam. Het is dan ook belangrijk dat zij niet alleen buiten, maar ook binnen kunnen leren en ontdekken. Het kiezen van de juiste speeltoestellen op school is hierbij erg belangrijk. Plutar heeft speeltoestellen voor scholen voor alle leeftijdsgroepen.

Speeltoestellen op school stimuleren de ontwikkeling

Onze speciaal toestellen speciaal voor scholen zorgen er voor dat de  kinderen zich ook tijdens het binnen spelen op de juiste manier ontwikkelen. Ze ontdekken samen spelen en werken onbewust ook nog eens aan lichamelijke fitheid. Ook ontwikkelen ze door te balanceren, schommelen en klimmen hun motoriek. En dat allemaal gewoon in en om het klaslokaal!

Veilige speeltoestellen voor scholen

Als  basisschool ben je niet alleen op zoek naar speelmateriaal, wat past bij de  ontwikkeling van de leerlingen. Ook voor binnen in het klaslokaal of de gemeenschappelijke ruimte ben je vast op zoek naar speeltoestellen die lang mee gaan en daarnaast ook nog eens veilig zijn. Je wilt natuurlijk ook wanneer kinderen binnen spelen niets aan het toeval overlaten.

De juiste speeltoestellen op scholen zijn hierbij heel belangrijk, want zo kunnen ongelukken bij de kinderen worden voorkomen. Ook wanneer zij binnen met elkaar spelen.Daarom voldoen  al onze producten aan alle veiligheidsvoorschriften voldoen. En deze hebben dan ook de NEN EN ISO 9001 certificering.

Onze materialen worden geproduceerd in Duitsland. Alle producten zijn degelijk en van topkwaliteit,  waardoor onze speeltoestellen  voor scholen ook bij intensief gebruik lang mee gaan.

Speeltoestellen voor elke leerling op school

We hebben niet alleen veilige speeltoestellen voor scholen, ook hebben wij een breed assortiment aan speelmaterialen voor binnen in het klaslokaal of een andere ruimte op school.

Zo zijn er bijvoorbeeld onze individueel uitbreidbare systemen zoals het evenwichtsparcours en de klimlandschappen. Hiermee kun je ook binnen op kleine oppervlakken gemakkelijk mogelijkheden voor beweging creëren.

Contact

Op zoek naar speeltoestellen op school voor in het klaslokaal of andere ruimte? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien je graag van een passend advies. Wij zijn bereikbaar op het nummer (0)33 285 48 34 of per e-mail via info@plutar.nl

Catalogus aanvragen

Je kan onze producten natuurlijk online bekijken.
Maar wil je de catalogus echt doorbladeren?