Actueel, onze laatste updates

Nieuwe Plutar catalogus 2020 / 2021 is online

Met veel plezier en creativiteit hebben wij gewerkt aan de nieuwe Plutar catalogus 2020 / 2021. In deze catalogus tref je veel nieuwe producten aan voor de inrichting van de kinderopvang of basisschool.

Kijk eens naar de nieuwe Grow upp speelhuizen! Kindervriendelijke inrichting voor de kinderopvang met een perfecte balans tussen geborgenheid en spannende uitdaging.

Speelhuis

Wat dacht je van het compleet nieuwe kastenprogramma LiNUS. De moderne en eigentijdse uitstraling is een aanwinst voor iedere inrichting voor zowel kinderopvang als basisschool.

Dit is maar een kleine selectie, in bijna iedere productgroep vind je nieuwe producten voor een kindvriendelijk inrichting.

Wij kunnen ons voorstellen dat je wat hulp kunt gebruiken bij het inrichten van jouw kinderopvang of basisschool. Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Vanuit de nieuwe catalogus selecteren wij samen het juiste meubilair voor zitten, chillen, opbergen en speelplezier. Uiteraard met oog voor de gewenste sfeer en uitstraling.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier om de catalogus direct te gaan ontdekken.

Veel kijk- en leesplezier gewenst.

 

Corona update

Het gesprek van de dag, iedereen heeft het er over, corona. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop. Ook wij nemen de situatie serieus, en natuurlijk volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de Nederlandse overheid. Bij ons zien de maatregelen er als volgt uit: Ons kantoor is geopend, en onze medewerkers zijn op het bekende nummer bereikbaar. De lopende bestellingen kunnen worden uitgeleverd, onze vervoerder mag zijn werkzaamheden nog blijven uitvoeren en volgt hiervoor de transport richtlijnen.

Gemaakte afspraken en bezoeken stellen wij tot 6 april a.s even uit conform de richtlijnen van het RIVM. Telefonisch contact met ons? Geen probleem wij helpen u graag. Onze bekende ferme handdruk laten we voorlopig net als ieder ander achterwege, maar dit maken we hopelijk goed met onze net zo bekende glimlach.

Nieuwe HABA Education 2020 catalogus

speelgoed voor de kinderopvang

Met veel plezier en creativiteit hebben wij gewerkt aan de nieuwe HABA Education catalogus 2020. In deze catalogus tref je veel nieuwe producten aan voor de inrichting van de kinderopvang of basisschool. Het speelgoed voor de kinderopvang en de basisschool is vernieuwend en nog meer gericht op stimuleren en leren. Wij kunnen ons voorstellen dat je wat hulp kunt gebruiken bij het inrichtingsconcept van de kinderopvang, neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Vanuit de nieuwe catalogus selecteren wij samen het juiste speelgoed voor de kinderopvang voor nieuwe uitdagingen en speelplezier.

Nieuwe catalogus 2020 / 2021

Met veel plezier en creativiteit werken wij momenteel aan de nieuwe catalogus 2020 / 2021. Vanaf 1 maart 2020 is deze beschikbaar en staat vol met nieuwe HABA producten. De huidige prijzen zijn geldig tot 1 maart a.s, vanaf introductie van de nieuwe catalogus gelden de aangepaste prijzen.

Tips voor inrichten kinderopvang en basisschool

Kindvriendelijke inrichting

Onze website is uitgebreid met de pagina kindvriendelijke inrichting. Het inrichten van een ruimte is niet altijd eenvoudig. Op deze pagina vind je veel nuttige tips voor het inrichten van jouw kinderopvang, basisschool of wachtruimte.

 

 

Nieuw in het assortiment : stapelstoel MIKA

Stapelstoel MIKA is onze nieuwe aanwinst voor het kinderdagverblijf of basisschool. Deze stoel is modern, innovatief en kindvriendelijk. Het Scandinavische design levert een combinatie van massief beukenhout en kunststof. De stoel is licht van gewicht, en zo gemakkelijk door kinderen te verplaatsen. Perfecte hygiene : makkelijk afneembaar oppervlak en geen voegen waarin vuil kan gaan zitten.

Stapelstoel ‘Favorit’ 1,5 miljoen keer in gebruik

meubilair kinderopvang

Onze stapelstoel ‘Favorit’ is wereldwijd meer dan 1,5 miljoen keer in gebruik. Deze stoel wordt vooral gewaardeerd door de ergonomisch gevormde zitting. In verschillende maten en kleuren verkrijgbaar en een aanwinst voor iedere kinderopvang of basisschool.

Privacybeleid

Op 25 mei 2018 gaat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in. Dat is de nieuwe privacywetgeving om de persoonsgegevens van Europese burgers te beschermen.

Ons streven naar privacy is niet veranderd. We stellen immers nog steeds alles in het werk om ervoor te zorgen dat je je persoonsgegevens in alle veiligheid aan ons kan blijven toevertrouwen. Vanaf 25 mei 2018 zal onze aangepaste Privacyverklaring dan ook voldoen aan deze nieuwe vereisten.

We willen dat je gemakkelijk kan begrijpen wat jouw rechten en onze verplichtingen zijn. Daarom is het belangrijk dat je weet hoe wij je persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken, bewaren, delen en beschermen. Je kan ook op elk moment vragen om je gegevens niet meer te gebruiken.

Wil je hier meer over weten? Dat kan! Wij hebben al deze informatie verzameld in onze Algemene Voorwaarden met Privacyverklaring. Deze kan je raadplegen onderaan de homepagina van onze website.

Nieuwe catalogus 2018

Met veel plezier presenteren wij onze nieuwe catalogus ! Neem snel een kijkje want hij staat boordevol nieuw meubilair voor kinderopvang en scholen.

meubilair kinderopvang

Samenwerking met Stichting Hoepel

Met trots melden wij onze samenwerking met Stichting Hoepel. De hoofdactiviteit van deze stichting is het verzamelen van kleding en speelgoed voor projecten in Oost Europa. Als wij meubels of speelgoed over hebben die niet meer geschikt zijn voor de Nederlandse markt schenken wij deze aan de stichting. Zo krijgen deze artikelen een tweede leven, duurzaam en vooral ook geweldig om een bijdrage te leveren aan kinderen die de hulp kunnen gebruiken.

 

inrichting kinderopvang

Nieuwe website en catalogus

Met veel plezier en creativiteit hebben wij in de afgelopen maanden aan onze vernieuwde website gewerkt. De nieuwe website kan je nog beter helpen bij het vinden van de benodigde producten en diensten. Nieuw op onze website zijn de inspiratie pagina’s. In onze nieuwe catalogus vind je ons assortiment voor 2016 / 2017, neem snel een kijkje want hij staat vol met nieuwe HABA producten. Wij wensen je veel lees- en kijkplezier !

 

Nieuwe catalogus

Werk aan de winkel ! Onze nieuwe catalogus is in voorbereiding en staat vol met nieuwe producten. In het voorjaar is deze beschikbaar.
Je kan de catalogus nu al vast aanvragen, dan sturen wij die op zo gauw deze binnen is.

Catalogus aanvragen