Actueel, onze laatste updates

Onze nieuwe catalogus 2022 / 2023 is uit!

Verfris of vernieuw de inrichting van jouw kinderopvang of basisschool met onze nieuwe collectie. Het assortiment bestaat uit onze best sellers maar is daarnaast uitgebreid met meer dat 200 nieuwe producten! 

Om de kinderdagverblijfinrichting of inrichting van jouw basisschool de gewenste uitstraling te geven kun je misschien wat hulp gebruiken. Neem contact met ons op en wij geven graag een passend advies. Vanuit de nieuwe catalogus selecteren wij samen het juiste meubilair voor zitten, opbergen, spelen en chillen. Zo komen we tot een frisse, moderne en eigentijdse inrichting voor zowel kinderopvang als basisschool.   

Nieuwsgierig geworden? Klik hier om de catalogus direct te gaan ontdekken of bekijk de producten in onze webshop.

Veel inspiratie en goede ideeën gewenst!

Een nieuwe mix van scheiding- en speelmeubilair

Spelende kinderen in een kinderopvang.

Met plezier en trots presenteren wij het nieuwe rise.upp concept. Kinderen ontdekken de wereld stap voor stap. Kindvriendelijke ruimtes moeten jonge kinderen een veilig gevoel geven zodat ze de kans krijgen om nieuwe dingen te leren. Dat is precies wat de nieuwe rise.upp scheidingswanden te bieden hebben. Het moderne design speelt met de bekende elementen uit de leefwereld van jonge kinderen : een klein huis met een raam, een tuinhek, een kleine vrachtwagen om mee te spelen. De berkenhouten panelen stimuleren de ontwikkeling van de fijne motoriek. 

Ontdek het nieuwe ruimteconcept voor jouw kinderdagverblijf!  

Speelhuis voor zorginstelling

Bij Plutar vind je eigenlijk speelhuizen in alle soorten en maten. Vandaag heeft ons montageteam dit ideale speelparadijs gebouwd in een ziekenhuis.

Daar zorgt het speeltoestel voor afleiding en plezier. Plutar wenst de kinderen veel beterschap en speelplezier in dit prachtige speelhuis. Met behulp van dit mooie project laten wij kinderogen stralen, dus dit is wat wij erg graag doen.

Kinderen van de wereld

Met ons vloerkleed ‘kinderen van de wereld’ stimuleren wij op de kinderopvang of basisschool gesprekken over gelijkheid voor alle bevolkingsgroepen.

Inrichting basisschool met LiNUS kasten

Vanaf nu zullen wij regelmatig een actuele blog schrijven waarin we inzoomen op een product uit onze top 10 mooiste en bestverkochte producten. Daarmee hopen we je extra goed te kunnen informeren over onze producten zodat je de beste keuzes kan maken als het gaat om de inrichting van jouw basisschool. Deze maand starten we met ons nieuwe kastenprogramma LiNUS.

Kleurrijke omgeving

Als het gaat om de inrichting van een basisschool, dan zijn kasten een onmisbaar onderdeel. Ons nieuwe kastenprogramma LiNUS geeft een vriendelijke uitstraling en kan zorgen voor een kleurrijke omgeving. Bovendien zijn de kasten van duurzame kwaliteit en bevatten mooi gevormde en roestvrijstalen handgrepen om verwondingen door uitstekende delen te voorkomen. Ook zijn de kasten in diverse modellen verkrijgbaar en kunnen ze goed gecombineerd worden in de inrichting van een basisschool. Daarnaast kunnen de kasten makkelijk en geruisloos verschoven worden door de flexibele wielen. Ook zijn de wielen gemakkelijk te bedienen door de vastzetrem. 

Veiligheid is belangrijk

Bij de inrichting van een basisschool gaat het natuurlijk om het creëren van een leuke en gezellige ruimte maar vooral veiligheid is erg belangrijk. De kasten uit ons LiNUS programma hebben bijvoorbeeld een stevige schroefverbinding met de bodemplaat wat zorgt voor stabiliteit en stevigheid. Daarnaast kun je de grote kasten vast monteren aan de wand waardoor ze niet kunnen omvallen. Tevens zijn de oppervlaktes van de kasten uitgevoerd met milieuvriendelijke lak op waterbasis. Daarnaast zijn ze moeilijk ontvlambaar en vallen ze in de klasse B1 van brandveiligheid. Bij de inrichting van een basisschool is het belangrijk om de ruimtes zo goed mogelijk te benutten. Kortom, de kasten zijn een belangrijk onderdeel van de inrichting. Met als doel dat de opbergruimte ruim voldoende moet zijn en de meubels daarnaast een prachtige uitstraling hebben. Al met al vinden wij het LiNUS programma een prachtige meubellijn voor jouw basisschool. Ben je nieuwsgierig geworden? Klik op deze link om de kasten te bekijken.

inrichting voor de basisschool

Contact

Mocht je wat hulp kunnen gebruiken dan adviseren wij je graag bij de inrichting van je basisschool. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kinderdagverblijfinrichting als verrassing

Als deze groep op 11 mei eindelijk weer naar het kinderdagverblijf mag komen wacht er een mooie verrassing.

Kinderdagverblijf inrichting als verrassing

Deze week gerealiseerd: een prachtige Grow.upp grondbox voor de peuters van een kinderdagverblijf. Het Grow.upp concept is gebaseerd op de huidige wetenschappelijke kennis en ontwikkeling van jonge kinderen in de leeftijd van 0-6 jaar. De levendige vormgeving van het meubilair, in combinatie met natuurlijke kleuren zorgt voor de perfecte balans tussen comfort en spannende uitdaging. Het ondersteunt het kind om de natuur te ontdekken! Grow.upp scheidingswanden stimuleren het ontwikkelen en leren. Het is ook gewoon leuk om te spelen met het spinnenweb of het vogeltje. De kinderdagverblijfinrichting krijgt daarnaast een prachtige uitstraling. De scheidingswanden zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en met een eigen unieke uitstraling. In onze webshop kun je deze producten bekijken. Zoek je nog meer inspiratie voor jouw kinderdagverblijfinrichting ? Vraag jouw gratis catalogus aan. Voor inrichtingsadvies voor jouw kinderdagverblijf kun je ook contact met ons opnemen. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs en helpen je graag verder.

Nieuwe Plutar catalogus 2020 / 2021 is online

Met veel plezier en creativiteit hebben wij gewerkt aan de nieuwe Plutar catalogus 2020 / 2021. In deze catalogus tref je veel nieuwe producten aan voor de inrichting van de kinderopvang of basisschool.

Kijk eens naar de nieuwe Grow upp speelhuizen! Kindervriendelijke inrichting voor de kinderopvang met een perfecte balans tussen geborgenheid en spannende uitdaging.

Speelhuis

Wat dacht je van het compleet nieuwe kastenprogramma LiNUS. De moderne en eigentijdse uitstraling is een aanwinst voor iedere inrichting voor zowel kinderopvang als basisschool.

Dit is maar een kleine selectie, in bijna iedere productgroep vind je nieuwe producten voor een kindvriendelijk inrichting.

Wij kunnen ons voorstellen dat je wat hulp kunt gebruiken bij het inrichten van jouw kinderopvang of basisschool. Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Vanuit de nieuwe catalogus selecteren wij samen het juiste meubilair voor zitten, chillen, opbergen en speelplezier. Uiteraard met oog voor de gewenste sfeer en uitstraling.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier om de catalogus direct te gaan ontdekken.

Veel kijk- en leesplezier gewenst.

Corona update

Het gesprek van de dag, iedereen heeft het er over, corona. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop. Ook wij nemen de situatie serieus, en natuurlijk volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de Nederlandse overheid. Bij ons zien de maatregelen er als volgt uit: Ons kantoor is geopend, en onze medewerkers zijn op het bekende nummer bereikbaar. De lopende bestellingen kunnen worden uitgeleverd, onze vervoerder mag zijn werkzaamheden nog blijven uitvoeren en volgt hiervoor de transport richtlijnen.

Gemaakte afspraken en bezoeken stellen wij tot 6 april a.s even uit conform de richtlijnen van het RIVM. Telefonisch contact met ons? Geen probleem wij helpen u graag. Onze bekende ferme handdruk laten we voorlopig net als ieder ander achterwege, maar dit maken we hopelijk goed met onze net zo bekende glimlach.

Nieuwe HABA Education 2020 catalogus

speelgoed voor de kinderopvang

Met veel plezier en creativiteit hebben wij gewerkt aan de nieuwe HABA Education catalogus 2020. In deze catalogus tref je veel nieuwe producten aan voor de inrichting van de kinderopvang of basisschool. Het speelgoed voor de kinderopvang en de basisschool is vernieuwend en nog meer gericht op stimuleren en leren. Wij kunnen ons voorstellen dat je wat hulp kunt gebruiken bij het inrichtingsconcept van de kinderopvang, neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Vanuit de nieuwe catalogus selecteren wij samen het juiste speelgoed voor de kinderopvang voor nieuwe uitdagingen en speelplezier.

Nieuwe catalogus 2020 / 2021

Met veel plezier en creativiteit werken wij momenteel aan de nieuwe catalogus 2020 / 2021. Vanaf 1 maart 2020 is deze beschikbaar en staat vol met nieuwe HABA producten. De huidige prijzen zijn geldig tot 1 maart a.s, vanaf introductie van de nieuwe catalogus gelden de aangepaste prijzen.

Tips voor inrichten kinderopvang en basisschool

Kindvriendelijke inrichting

Onze website is uitgebreid met de pagina kindvriendelijke inrichting. Het inrichten van een ruimte is niet altijd eenvoudig. Op deze pagina vind je veel nuttige tips voor het inrichten van jouw kinderopvang, basisschool of wachtruimte.

Nieuw in het assortiment : stapelstoel MIKA

Stapelstoel MIKA is onze nieuwe aanwinst voor het kinderdagverblijf of basisschool. Deze stoel is modern, innovatief en kindvriendelijk. Het Scandinavische design levert een combinatie van massief beukenhout en kunststof. De stoel is licht van gewicht, en zo gemakkelijk door kinderen te verplaatsen. Perfecte hygiene : makkelijk afneembaar oppervlak en geen voegen waarin vuil kan gaan zitten.